Du er ikke fucked- Søren Lynge

4 timer 19 min
138 Sider
bookCoverFor

Om bogen

I en tid med pandemi, krig og bekymringer for fremtiden har det aldrig været vigtigere at beskytte sit mentale helbred. Alligevel stiger antallet af danskere med ondt i sjælen, og der udskrives stadig flere lykkepiller. Men findes svaret virkelig på bunden af et pilleglas eller i samtaler med en psykolog, som graver i din barndom? Får du det rent faktisk bedre af at dulme smerten med medicin eller konstant fokusere på, at du er fucked up?

Nej, lyder det fra Søren Lynge. Den slags hjælper ikke, for det får dig aldrig ud af de negative handlemønstre, som er årsagen til dine problemer. Sandheden er nemlig, at du faktisk ikke er fucked. Du overtænker bare. Men overtænkning er spild af livskvalitet, og tankemylderet kan tackles. Mentaltræner Søren Lynge lærer dig i denne bog at give slip på bekymringer, stress og angst ved hjælp af effektive mentale værktøjer og øvelser.

"Banebrydende ... Søren taler ikke bare om strategier, men sætter det i et simpelt system, du kan følge trin for trin." – Britta Tønnies, cand.psych. og autoriseret psykolog.
Forfatter(e):
Oplæser(e):
Format:
E-bog, Lydbog
Tid Lydbog:
4 timer 19 min
Sider E-bog:
138
Sprog:
Dansk
Udgivet:
1.9.2022
Forlag Lydbog:
Forlaget Turbulenz
ISBN Lydbog:
9788775780228
Forlag E-bog:
Forlaget Turbulenz
ISBN E-bog:
9788775780211

© Forlaget Turbulenz (Lydbog)