En anden tid, et andet liv

En anden tid, et andet liv

Om bogen

En kontorchef ved en anonym statslig myndighed myrdes i sin lejlighed på Östermalm i Stockholm. Opklaringen, som Jarnebring og hans nye kollega Anna Holt tager sig af, mislykkes, og sagen lukkes. Men det ser ud til, at den lever et hemmeligt liv. I hvert fald går Säpo, Sveriges sikkerhedspoliti, rundt og stiller en masse spørgsmål om den afdøde. Ti år efter. Lars Martin Johansson er blevet udnævnt til operativ chef for Säpo. Det er nye tider og på høje tid at få ryddet op i de skabe, som Johanssons forgængere har fyldt med skeletter. En opgave, som Johansson med stor ildhu giver sig i kast med. Men det bliver ikke, som han har forestillet sig. I stedet kommer det til at handle om en anden tid, hvor de mennesker, som Johansson møder, levede andre liv. Den ti år gamle mordsag falder også ud af et skab, men den er for intet at regne i forhold til alle de ulykker, der pludselig bryder løs.

Skønt at fortabe sig i en så velskrevet og vidende mursten … ikke alene er du godt underholdt. Tillige er du blevet ikke så lidt klogere på dig selv og din tid, når sidste side er vendt.
Nordjyske Stiftstidende

Han er flyvende. Vi er taknemlige ... det er meget svært ikke at misunde Sverige denne Persson.
B.T.

En tankevækkende stor og fascinerende læseoplevelse, der vil gå præcist ind hos genrens læsere.
Fyens Stiftstidende

En stærkt underholdende efterfølger til sidste års succes “Mellem sommerens længsel og vinterens kulde” ... Persson er for tiden en af Sveriges allerbedste kriminalforfattere.
Berlingske Tidende

LydbogE-bog

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af En anden tid, et andet liv