Vi rammes alle af dem – de små eller store livskriser, som for en tid kan sætte alt i stå. Men måske er en krise en omvendt gave, der skal få dig til at vågne op og forstå, at din tid er lige nu. Livet venter ikke.
Med udgangspunkt i sin egen personlige historie, der bl.a. tæller moderens tidlige død, kritisk sygdom og mirakuløs overlevelse, to skilsmisser og efterfølgende mange datingoplevelser, viser samtaleterapeut Karen Hørup, hvordan livskriser kan vendes til ny livsenergi. Ved simpelthen at bruge dem som løftestang til at gøre det, du drømmer om, men som du måske ikke lige tør eller ved, hvordan du skal gøre. Det handler om at sætte sig selv fri og turde stå selv. At slippe sin afhængighed af forhold, at slutte fred med sit ophav og komme styrket videre derfra.
Denne bog er en inspiration til dig, som har brug for hjælp til at komme op af sofaens dyb og få gang i resten af det liv, som stadig har oceaner af oplevelser til dig – hvis ellers du tør og orker. Rammen om Karens ofte humoristiske fortællinger og mange livsbekræftende råd er hendes ture ud i det blå med freerideren og hunden Luna. Karen Franciska Hørup har været selvstændig i 30 år. De første 15 år som uddannet dekoratør med boligindretning og styling. Senere uddannede hun sig til krops- og gestaltterapeut med speciale i kognitiv terapi, og har siden 2004 haft sin egen klinik i Højbjerg, hvor hun dagligt har samtaler om alt det, der gør ondt i livet, og som forhindrer os i at leve det liv, vi drømmer om.
Vis mere