Et andet Afrika. På motorcykel gennem det varme kontinent
  
Del bogen    
Fotograf og skribent Karsten Bidstrup tager os med på to motorcykelrejser over 45.000 kilometer på kryds og tværs af det afrikanske kontinent. En rejse på motorcykel kan være et egotrip, men blandt formålene med Karsten Bidstrups rejser er en række ulønnede fotoreportager for nødhjælpsorganisationerne Red Barnet og Læger uden Grænser. Reportagerne bringer forfatteren og hans motorcykel ud i de fjerneste afkroge af det gigantiske kontinent, igennem uvejsomme ørkener, langs øde kyststrækninger og over den vilde savanne, før han når sit mål, Cape Town, i Sydafrika.
Det er Karsten Bidstrups egen store eventyrlyst, som lægger ruten gennem blandt andet Mauretanien, Mali, Ghana, Eritrea, Sudan, Kenya, Rwanda, Tanzania og Mozambique – og ikke mindst Mellemøsten undervejs mod Afrika. Han beskriver landene og de skæbner, han møder, blandt en broget skare af arabere, afrikanere, eventyrere og søndagsturister.
”Et andet Afrika” er en ekstraordinær rejseberetning fra en verdensdel, som de færreste danskere har et personligt kendskab til. Bogen er illustreret med forfatterens egne rejsebilleder. Karsten Bidstrup er en dansk fotograf og forfatter, der har rejst verden tynd med kameraet i hånden. Han har skrevet artikler til en lang række blade, har bidraget med fotografier til flere bøger og har selv skrevet to bøger.
Vis mere