Et liv med LEGO- Jens Andersen

Bedømmelse 4.3
10 timer 46 min
374 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Nyt biografisk værk om en unik dansk slægts-, erhvervs- og kulturhistorie.

For første gang nogensinde udkommer en bog om LEGO Koncernens og slægten Kirk Kristiansens fascinerende historie gennem 100 år, som familien selv medvirker i.

Et liv med LEGO er skrevet af Jens Andersen, kendt for sine biografier om bl.a. Kim Larsen, Kronprins Frederik og Astrid Lindgren, og er en eventyrlig fortælling om verdens største legetøjsproducent. Den begynder i 1916, da Ole Kirk Christiansen slår sig ned som snedker i Billund på den jyske hede, og følger slægten og virksomheden i et til tider dramatisk forløb frem til i dag, hvor LEGO brandet er et af de mest elskede på kloden.

Jens Andersens bog er samtidig en kulturhistorie om skiftende generationers syn på børn og barndom og forskellige epokers opfattelse af legens betydning.

Værket bygger på halvandet års studier i LEGO Koncernens historiske samling og arkiv i Billund. Som fortælling er den også blevet til på grundlag af månedlige møder og samtaler gennem halvandet år med Kjeld Kirk Kristiansen, der gennem hele bogen uddyber og kommenterer sit eget og sin slægts liv med LEGO.
Forfatter(e):
Format:
E-bog, Lydbog
Tid Lydbog:
10 timer 46 min
Sider E-bog:
374
Sprog:
Dansk
Udgivet:
8.2.2022
Forlag Lydbog:
JP/Politikens Forlag
ISBN Lydbog:
9788740074475
Forlag E-bog:
JP/Politikens Forlag
ISBN E-bog:
9788740074468

© JP/Politikens Forlag (Lydbog)

© JP/Politikens Forlag (E-bog)