Evelyn Hugos syv ægtemænd

- Taylor Jenkins Reid

Bedømmelse 4.5
12 timer 20 min
404 Sider
Famous Four
bookCoverFor

Om bogen

En New York Times-bestseller, der viser det skrøbelige menneskeliv bag Hollywood-livets blændende stråleglans.

Det aldrende Hollywood-ikon Evelyn Hugo fører en notorisk afsondret tilværelse. Men ud af det blå bebuder hun, at hun endelig er parat til at blotlægge alle slibrige detaljer om sit glamourøse og skandaløse liv. Det skal ske i en række interviews med den ukendte journalist Monique Grant – og ingen er mere overrasket over dette end Monique selv.

I skuespillerindens overdådige lejlighed på New Yorks Upper East Side lytter hun til Evelyns fortælling om sit legendariske liv, fra karrierens start i 50’ernes Los Angeles til hendes beslutning om at forlade showbusiness i 80’erne – og selvfølgelig om hendes syv ægtemænd undervejs. Evelyns beretning blotlægger et stjernebestrøet liv med skånselsløs ambition, uventet venskab og en stor, forbudt kærlighed, og Monique begynder så småt at mærke en ægte forbindelse til kvinden bag ikonet. Men efterhånden som fortællingen om for- tiden indhenter nutiden står det klart, at Evelyns og Moniques liv er forbundne på tragisk og uigenkaldelig vis.

Evelyn Hugos syv ægtemænd er skrevet med Taylor Jenkins Reids karakteristiske talent for at skabe komplekse figurer, som læseren instinktivt holder med og af. Samtidig er det en fascinerende rejse gennem det gamle Hollywoods mytologiske stjerneglans og ud på den anden side til en barsk virkelighed, hvor to kvinder må kæmpe med, hvad det vil sige at stå ansigt til ansigt med sandheden. Og ikke mindst hvad det vil kræve af dem begge.

Forfatter(e):

Oversætter(e):

Simone Ejstrup

Format:

E-bog, Lydbog

Del:

1

Tid Lydbog:

12 timer 20 min

Sider E-bog:

404

Sprog:

Dansk

Udgivet:

26.4.2022

Forlag Lydbog:

JP/Politikens Forlag

ISBN Lydbog:

9788775711727

Forlag E-bog:

JP/Politikens Forlag

ISBN E-bog:

9788775712120

Hvad andre synes

Anmeldelser af Evelyn Hugos syv ægtemænd – E-bog, Lydbog

Virkelig skøn bog ❤️

Ellen Davida

Virkelig god historie der fanger hele vejen

Mathilde

God, lidt langsom på nogle tidspunkter.

Line

Lidt kedelig den første times tid, men bliver overraskende god. Godt fortalt

Lone