Expect No Mercy - en rockers erindringer

- Søren Baastrup, Lennart Elkjaer

Bedømmelse 4.1
8 timer 51 min
289 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Knivmorderen Mickey Borgfjord Larsen havde netop startet sin bil, da en bombe sprængte ham i småstykker, d. 17. september 2003, foran Glostrup Hospital. To år senere blev den dengang 32-årige Lennart Elkjær, der ikke blot var krigsminister i Bandidos, men også Mickeys tidligere bedste ven, idømt livstid for drabet. Han har hele tiden nægtet at have noget med sagen at gøre. Lige indtil nu.

Dette er historien om Lennart, fortalt af både ham selv, hans venner og familie. Det er historien om, hvordan en ellers normal knægt steg til tops Ballerups underverden, blev optaget i Bandidos under rockerkrigen, og om, hvordan drabet på rockeren Karate Claus og et cigarettyveri, gjorde ham og Mickey til dødsfjender. Det er historien om drabet på Mickey Borgfjord Larsen, efterforskningen, retssagen og de otte år, Lennart nu har afsonet i Vridsløselille Statsfængsel. Og det er historien om Bandidos set indefra, fortalt af både Lennart og andre af klubbens topfolk, med en hidtil uset åbenhed.

ANMELDERNE SKREV
"Overraskende god og velskrevet bog, der både beskriver rockeren Lennarts hårde opvækst og hvordan han kommer med i Bandidos. Der er mange afsløringer om hvordan rockerklubben fungerer, og medforfatteren skriver i sine egne kapitler også historierne om bl.a. rockerne Karate-Claus og Mickey Larsen, som får deres skæbne flettet sammen med Lennarts. Der er også et godt og afslørende kapitel om dengang Bandidos kom til Danmark, om rockerkrigen og om politiets efterforskning af det mord, som danner den røde tråd i bogen. Dybdegående og reflekterende bog om rockere i DK!"
- Saxo.com

Format:

Lydbog, E-bog

Tid Lydbog:

8 timer 51 min

Sider E-bog:

289

Sprog:

Dansk

Udgivet:

13.7.2015

Forlag Lydbog:

Lindhardt og Ringhof

ISBN Lydbog:

9788711473542

Forlag E-bog:

Lindhardt og Ringhof

ISBN E-bog:

9788711700198

© Lindhardt og Ringhof (Lydbog)

© Lindhardt og Ringhof (E-bog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Expect No Mercy - en rockers erindringer – Lydbog, E-bog

Virkelig dårlig oplæst

Metea

Rigtig god

Rigtig god!!

Karina

Spændende bog

👍

Ramzi