Fængslet kærlighed- Johanna Sjöberg

Bedømmelse 3.8
7 timer 21 min
231 Sider
bookCoverFor

Om bogen

En dag kommer Johannas kæreste ikke hjem, og pludselig står fem civilklædte betjente uden for deres lejlighed. I løbet af nogle minutter bliver hele hendes tilværelse vendt på hovedet; da det går op for hende, at hun bliver mistænkt for en alvorlig forbrydelse. Hende, der lige har forladt et glamourøst liv i Dubai for kærlighedens skyld, falder hovedkulds ned i mørket.

”Jeg ville ønske at min historie ikke var sand, men desværre er hver eneste detalje i den her bog ubehageligt ægte. Livet, som jeg kendte det, blev taget fra mig og min virkelighed blev forvandlet til et mareridt. Inden i mig genlød spørgsmålene: Hvordan holder man håbet i live i en næsten håbløs situation? Kan man overkomme alt? Og, overvinder kærligheden hvad som helst?”

Fængslet kærlighed er Johanna Sjöbergs fortælling om hendes livs mest traumatiske tid. En historie om dybe lidenskaber, intensiv kærlighed og om at være splittet mellem håb og fortvivlelse.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Oversætter(e):

Lea Thume

Format:

Lydbog, E-bog

Tid Lydbog:

7 timer 21 min

Sider E-bog:

231

Sprog:

Dansk

Udgivet:

31.1.2023

Forlag Lydbog:

Lind & Co

ISBN Lydbog:

9789180520027

Forlag E-bog:

Lind & Co

ISBN E-bog:

9789180520034

Hvad andre synes

Anmeldelser af Fængslet kærlighed – Lydbog, E-bog

Hold op den var god

Tinna

Har aldrig i mit liv læst en hel bog eller før lyttet til en lydbog. Slugten den råt og har hørt fra start til slut i en smøre. Jeg står desværre i en meget identisk situation (er eller har dog ikke selv været mistænkt eller sigtet) men som den håbefulde og tålmodige partner der famler i uvisheden af mandens varetægtsfængsling og er også udsat for omstændigheder med besøg hver 14. Dag af 1 time alt under overvågning osv. som beskrevet i bogen. En helt terapeutisk oplevelse at lytte til denne lydbog, som jeg ikke vidste jeg manglede, men som i den grad har hjulpet mig med mine tanker, følelser osv. tak for god “lytning”

Kristina

Lidt ensformig bog men okay

Louise

🤨

René

En spændende fortælling. Savner svar på hvilket efterspil der har været for hende - erstatning mv

Heidi

God bog!

Charlotte

Kedelig

Denise

God oplæsning

Vivian

God

Jane

Ikke noget særligt

Dina

God bog og en fantastisk kvinde 😳 og ja en ung/ dum mand der skal ha hans straf. Men ikke okay som hun er blevet behandlet af systemet. Men godt hun var stærk og har en god vilje og troede på hendes kærlighed til ham. Håber han er blevet lidt klogere når han kommer ud

Birgitte

God bog

Benita