Familie på farten. Nomader på fire hjul

Familie på farten. Nomader på fire hjul

Om bogen

"På vej ned gennem Sønderjylland blomstrer gederamsen, et sikkert tegn på, at sommeren er på sit højeste, men for mig også en påmindelse om, at noget godt lakker mod enden. Snart vil blomstringen have bevæget sig ud til spidsen på de lange blomsterranker, og hen på sensommeren vil det flotte rødviolette blomsterhav sidde som frø på forpjusket vat og vente på, at efterårets storme skal blæse dem væk, så de kan spire og blive til nye gederamser."

Helge Rude Kristensen og hans familie sætter igen kurs sydpå for at komme ud at opleve verden. Børnene er blevet store nok til at køre i deres egen bil, men eventyrlysten lever i bedste velgående i hele familien. Denne gang kører de blandt andet gennem de tidligere sovjetstater Kasakhstan, Kirgisistan, Usbekistan og Turkmenistan, de møder Mongoliets nomader og genser Iran, Pakistan og Indien, som de kørte igennem ti år tidligere.

Bogen er både en beretning om mødet med den store verden og livet i et lille rullende hjem med dem, man holder allermest af.

Helge Rude Kristensen (f. 1948) er en dansk forfatter og eventyrer. Han har skrevet en lang række bøger om sine rejser rundt i verden sammen med sin familie.

Forfatter.Helge Rude Kristensen
Oplæser.Ole Rabendorf

Hvad andre synes

Anmeldelser af Familie på farten. Nomader på fire hjul