Fårking gravid- Sofie Linde

Bedømmelse 4.7
8 timer 24 min
305 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Skal man kunne lide at være gravid?

Det ser sådan ud, når man konsulterer de fleste bøger, blogs og foredrag om den søde ventetid. Men hvad gør man så, når man virkelig hader det? Det skriver en af Danmarks mest populære tv-værter Sofie Linde åbent og ikke mindst humoristisk om i FÅRKING GRAVID - en fremmed flytter ind.

FÅRKING GRAVID giver med humor og indsigt en anderledes fortælling til gravide kvinder og de folk, der omgiver den. Det er ikke en graviditetsbog i gængs forstand, men snarere en fortælling om de livsforandringer, der følger med, når man som kvinde bliver gravid, stifter familie og skifter bane i livet. Omdrejningspunktet er Sofie Lindes ærlige, lattervækkende og nogle gange tåkrummende pinlige dagbogsnotater fra et liv med stor mave.

FÅRKING GRAVID er en sjov fortælling om glæde sig til at blive mor, men at hade den graviditet, der følger med - og at turde sige det højt. Bogen er gennemillustreret med Sofie Lindes egne, sjove billeder fra Instagram fra sin graviditet.

Sofie Linde (f. 1989) er en af Danmarks mest populære tv-værter og kendt fra Sommer Summarum, DR Ultra og ikke mindst underholdningsprogrammet X Factor. Hun er mor til Trine.
Forfatter(e):
Oplæser(e):
Format:
E-bog, Lydbog
Tid Lydbog:
8 timer 24 min
Sider E-bog:
305
Sprog:
Dansk
Udgivet:
30.1.2020
Forlag Lydbog:
Lindhardt og Ringhof
ISBN Lydbog:
9788726084207
Forlag E-bog:
Lindhardt og Ringhof
ISBN E-bog:
9788711907238

© Lindhardt og Ringhof (Lydbog)

© Lindhardt og Ringhof (E-bog)