Følg tegnene

En guide til et spirituelt liv

- Camilla Kjems

Bedømmelse 4.3
3 timer 54 min
125 Sider
bookCoverFor

Om bogen

I FØLG TEGNENE viser Camilla Kjems gennem sin personlige historie, hvordan du kan lære at forstå dig selv og benytte spirituelle principper til at finde mening og glæde og være i stand til at træffe de rette livsvalg.

Camilla Kjems, chef i Aller Media, har taget den spirituelle toplederuddannelse og er uddannet indenfor clairvoyance og trance. Hun er kendt fra ’Sommerdrømme’ på TV 2, og mange vil huske hende som chefredaktør på Femina. I år modtog hun desuden prisen som ’Årets Leder’ i mediebranchen, fordi hun "gør en dyd ud af at formulere og diskutere, hvorfor vi gør, som vi gør og skabe mening (…) Hun har hjertet med sig."

FØLG TEGNENE skaber også mening i en verden, hvor der ofte er frit valg på alle hylder, evindelige opbrud og forandringer, og mange derfor kæmper med at finde mening, vælge retning og træffe valg.

Denne bog giver de nødvendige redskaber og indsigter til at kunne stille ind på den rigtige frekvens og derigennem se spirituelle løsninger, og få den bedste rådgiver i verden: nemlig en selv.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Tid Lydbog:

3 timer 54 min

Sider E-bog:

125

Sprog:

Dansk

Udgivet:

27.4.2023

Forlag Lydbog:

Gyldendal

ISBN Lydbog:

9788702372571

Forlag E-bog:

Gyldendal

ISBN E-bog:

9788702372564

Hvad andre synes

Anmeldelser af Følg tegnene – E-bog, Lydbog

Så fin og gav en masse fine indsigter

Anette Rolsted

Fin lille bog

Marianne

En virkelig god og lærerig bog.

Lene

Fantastisk bog,

Lene