For enden af regnbuen- Silas Holst

Bedømmelse 4.6
5 timer 58 min
213 Sider
bookCoverFor

Om bogen

For enden af regnbuen er en bog om en regnbuefamilie. Det er en bog om at være far. Og om hvordan man får dit, mit og vores til at passe sammen, når man er tre forældre og seks bedsteforældre. Silas Holst fortæller medrivende og bevægende om at leve i nuet med forelskelse, regnbuebørn, stor kærlighed og familieidyl og om at blive knust på grund af skilsmisse og skulle finde nye deleordninger oveni de allerede eksisterende deleordninger.

Det er således også en bog om at overleve og grave sig fri af mørket mod lyset. Om at lave sine egne regler. Bogen er en beretning om, hvordan Silas Holst og hans daværende mand, Johannes Nymark, og Silas’ heteroveninde, Louise Mahnkopf, i 2013 besluttede sig for at få et barn sammen, og hvordan det rent praktisk kunne gennemføres at skabe et barn og leve i en regnbuefamilie. Silas fortæller sin personlige og rørende historie om at opnå drømmen om at blive far og få en familie og giver samtidig en masse råd og information til andre om, hvilke tanker man evt. bør gøre sig, inden man får en moderne familie, hvad der kan være af praktiske udfordringer, regler m.v. Han giver svar på nogle af de spørgsmål, han selv gik og tumlede med, da de skulle have deres første barn.

For enden af regnbuen er for alle, uanset om man er hetero-, homo-, bi-, transseksuel … eller noget midt imellem. Det er en stærk bog, der giver stof til eftertanke, hvad angår tolerance, mangfoldighed og næstekærlighed.
Forfatter(e):
Oplæser(e):
Format:
Lydbog, E-bog
Tid Lydbog:
5 timer 58 min
Sider E-bog:
213
Sprog:
Dansk
Udgivet:
20.9.2019
Forlag Lydbog:
JP/Politikens Forlag
ISBN Lydbog:
9788740059205
Forlag E-bog:
JP/Politikens Forlag
ISBN E-bog:
9788740059199

© JP/Politikens Forlag (E-bog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af For enden af regnbuen – Lydbog, E-bog

Skøn læreri fagnede

Jeanne

Hjertevarm, sjov og rørende bog ❤️❤️❤️

Trine

God bog

Jeanet

Dejligt med så meget ny viden

Sussie

Tak bare tak Silas Ps din mormor var en stjerne oppe på toppen ❤️

Rikke

God bog

Lisette

En virkelig god fortælling, så jeg virkelig forstod hvad en regnbue familie er tak

Tina Bøjland

Super, virkelig anbefalelsesværdig!!

Marianne

Hvis du vil vide noget om regnbue familier og kan li Silas er du nødt til at lytte til den her bog. Jeg er endnu mere vild med Silas nu

Christina

Fantastisk menneske

Dejlig posetiv bog, Silas har en skøn positivitet og blødhed.

marina

God bog

Majken

Fantastisk bog 👍🏻

Er så enig med ,at alle lige med deres køn og Seksualitet de har har ret til at have en familie hvis de ønsker at få børn.

Christina