For langt fra dig- Jenny Colgan

Bedømmelse 4.5
11 timer 4 min
344 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Hvad sker der, når storbypigen flytter på landet, og landsbymennesket til storbyen?

I denne charmerende roman af den britiske bestsellerforfatter Jenny Colgan får du det bedste fra det pulserende London og det idylliske skotske højland.

Lissa arbejder som sygeplejerske i et af Londons mest belastede kvarterer. Hele sit liv har hun været dygtig, pligtopfyldende og glad for sit job, men alt ændrer sig efter en chokerende ulykke.

For at Lissa kan få lidt ro, tager hun til den lille by Kirrinfeif i det skotske højland, hvor hun for en stund bytter job og liv med Cormac, en afslappet krigsveteran og landsbyens alt-mulig-sygeplejerske. Ligesom Lissa aldrig før har oplevet landsbyliv, er storbyen også fuldstændig ukendt land for Cormac.

Selvom alt er nyt, gør byttehandlen dem begge godt. Lissa og Cormac er dagligt i kontakt med hinanden og taler om deres patienter, og langsomt bliver de mere og mere begejstrede – både for deres fælles fag og hinanden. Men kan deres stærke forbindelse også mærkes, når de mødes i virkeligheden?

Forfatter(e):
Oversætter(e):
Marianne Linneberg Rasmussen
Format:
E-bog, Lydbog
Tid Lydbog:
11 timer 4 min
Sider E-bog:
344
Sprog:
Dansk
Udgivet:
20.5.2021
Forlag Lydbog:
Gyldendal
ISBN Lydbog:
9788702321029
Forlag E-bog:
Gyldendal
ISBN E-bog:
9788702321050

© Gyldendal (Lydbog)

© Gyldendal (E-bog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af For langt fra dig – E-bog, Lydbog

Helt fantastisk spændende 😀❤

Solveig

Sikke en virkelig sød fortælling, blev helt opslugt af historien

Lene Lund

Skøn fortælling

Får helt lyst til at besøge Skotland - lyder som en perle! Sød og lettere forudsigelig bog, men er man til den genre (som jeg), var den alle timerne værd!

Cecilie