Forførende silke

- Loretta Chase

11 timer 20 min
371 Sider
Søstrene fra Huset Noirot
bookCoverFor

Om bogen

Forførende silke er første bind i den underholdende serie Søstrene fra Huset Noirot om tre ambitiøse søstre, der er villige til at charmere og bedåre sig til den anerkendelse i de højere kredse af regencytidens London, som deres evner og hårde arbejde rettelig fortjener. Men når man er klar til at satse hvad som helst, risikerer man også at tabe det hele. Og Noirot-søstrene må sande, at det også gælder deres hjerter.

Den talentfulde kjolemager Marcelline Noirot er den næste nye stjerne på Londons modehimmel. Og findes der en bedre måde at demonstrere de fortryllende kvaliteter i hendes kjoledesigns på, end ved at kreere en forvandling af Londons hidtil dårligst klædte lady? Hvis Marcelline kan sikre sig hertugen af Clevedons trolovede som eksklusiv kunde, vil det betyde prestige og rigdom for både hende selv og hendes søstre i Huset Noirot. Men for at indfange hans kommende hertuginde, må Marcelline først vinde selveste Clevedons agtelse, og hans standarder er lige så høje, som hans moralske tærskel er … lav.

Gevinsten lader til at være risikoen værd – men for en gangs skyld har den snedige Marcelline forregnet sig. For Clevedons evner for forførelse er lige så uimodståelige som hendes for at designe betagende rober. Det, der begynder som en lille gnist mellem to af Londons mest indædt stædige charmører, slår snart ud i lys, lidenskabelig lue – og infernalsk skandale. Og nu hænger fremtiden for dem begge i en udsøgt, tynd silketråd.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Oversætter(e):

Johnny Meier Harboe

Format:

E-bog, Lydbog

Del:

1

Tid Lydbog:

11 timer 20 min

Sider E-bog:

371

Sprog:

Dansk

Udgivet:

16.5.2023

Forlag Lydbog:

JP/Politikens Forlag

ISBN Lydbog:

9788775714797

Forlag E-bog:

JP/Politikens Forlag

ISBN E-bog:

9788775714803

Hvad andre synes

Anmeldelser af Forførende silke – E-bog, Lydbog

Vanvittig god og morsom. Så godt skrevet

Britta