Fortabt: En sand historie- Teresa Cooper

Bedømmelse 4.6
9 timer 54 min
bookCoverFor

Om bogen

Med en dybt depressiv mor og alkoholisk far ender Teresa Cooper på børnehjem, allerede da hun er 4 år gammel. Men det system der burde sørge for en tryg tilværelse, svigter totalt den lille pige som bliver sendt fra den ene institution til den anden.

Til sidst ender hun på en frygtet kostskole hvor, hun bliver terroriseret af de andre elever, seksuelt misbrugt af skolens ansatte og fyldt med beroligende medicin af skolens læger. 16 år gammel slipper Teresa endelig fri - men hvad hun havde håbet skulle blive slutningen på en forfærdelig tilværelse, viser sig hurtigt blot at være begyndelsen på noget endnu værre...

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Oversætter(e):

Per Vadmand

Format:

Lydbog

Tid Lydbog:

9 timer 54 min

Sprog:

Dansk

Udgivet:

13.12.2021

Forlag Lydbog:

Lind & Co

ISBN Lydbog:

9789180189880

Hvad andre synes

Anmeldelser af Fortabt: En sand historie – Lydbog

Skræmmende bog, lidt langtrukken. Men værd at lytte til💔

Mette

God bog - skræmmende hvad et barn må gennemgå

Charlotte Jessen

Gribende, barsk og forfærdelig på én og samme tid. Virkelig godt skrevet og beskrevet, det var næsten som at være en flue på væggen. Lidt grammatiske kiksere i oplæsning.

Bettina

Det er en FANTASTISK bog, jeg både har læst selv og nu hørt som lydbog. Det eneste, men dog noget der fylder gevaldigt, når man hører den som lydbog, er at oplæseren læser “låst” / “låste” som “låset” / “låsede”. Når man lige er opfanget af handlingen, ødelægger denne grammatiske fejl MEGET. Og når det så fortsætter kontinuerligt gennem hele bogen, er det noget man efterhånden bare bliver rigtig irriteret over at høre på. Derudover en god lydbog.

Melissa

Sørgelig, virkelig fortælling.

Jette

Barsk man skulle ikke tro det var virkelighed

Jeanne

En gribende bog 🥹

Ellen Davida

Super god bog om et forfærdeligt liv. Kunne godt bruge en bedre oversættelse - de grammatiske fejl og direkte oversættelser ødelægger lytteoplevelsen en smule

Sandra

Spændende, uhyrlige ...hvordan kan det ske???

Lone

😀🤬😭😢😥

Susanne

Spændende læsning om et liv med meget modgang..

kim

Virkelig god!

Katrine

En skræmmende fortælling. Godt skrevet. God oplæser

Sara

Okay bog

Michelle

Barske bog

Pernille