Giganternes fald

- Ken Follett

Bedømmelse 4.7
34 timer 44 min
1134 Sider
Century-trilogien
bookCoverFor

Om bogen

Storslået historisk underholdning fra forfatteren til de to store bestsellere JORDENS SØJLER og UENDELIGE VERDEN.

GIGANTERNES FALD er første del i en stor trilogi om det 20. århundrede og handler om tiden omkring 1. verdenskrig og den russiske revolution, om kvinder og mænd, om kærlighed og fjendskab.

I januar 1914 mødes Englands kong George V med en gruppe fremsynede og indflydelsesrige unge mænd fra Europa og USA for at høre, hvad de tænker om verdenssituationen. Internationale spændinger bliver luftet, men der er ingen i selskabet, der har fantasi til at forestille sig, at et skud i Sarajevo knap et halvt år efter vil udløse en krig i Europa, der forvandler ven til fjende, og hvor selskabets unge mænd kommer til at kæmpe på hver sin side.

I GIGANTERNES FALD fortæller Ken Follett om fem familier – to engelske, en tysk, en russisk og en amerikansk. Vi følger dem fra Washington til Skt. Petersborg, fra snavs og fare i kulminerne til herresædets skinnende lysekroner, fra magtens korridorer og ind i soveværelserne. Årene omkring 1. verdenskrig er i centrum her i første bind, og Follett fortæller detaljeret og medrivende om det storpolitiske spil op til krigens udbrud, om den russiske revolution og kampen for kvinders stemmeret. Om livet i skyttegravene, om kærlighed mellem høj og lav – og om elskende, der skilles fra hinanden.****** "Ken Follett kan sit kram," - Jyllands-Posten

****** "Ken Folletts nye bog er suveræn," - BørsenForfatter(e):
Oversætter(e):
Alis Friis Caspersen
Format:
Lydbog, E-bog
Tid Lydbog:
34 timer 44 min
Sider E-bog:
1134
Sprog:
Dansk
Udgivet:
25.3.2014
Forlag Lydbog:
Gyldendal
ISBN Lydbog:
9788763835893
Forlag E-bog:
Gyldendal
ISBN E-bog:
9788770791434

© Gyldendal (Lydbog)

© Gyldendal (E-bog)