Giv aldrig op

Giv aldrig op

Om bogen

Cliffehaven-serien er et levende og hjerteskærende portræt af tiden under 2. verdenskrig og de mange mennesker, hvis liv blev forandret af krigen. Rørende venskaber og betingelsesløs kærlighed opstår, mens grufuldhederne udfolder sig.

Juni 1940. På trods af at syttenårige Rita Smith mister sin mor i en meget ung alder, og at hendes far er udsendt i krigens tjeneste, har hun masser af gode mennesker omkring sig i det fast sammentømrede Cliffehaven. Lige indtil Italien allierer sig med Tyskland, og Ritas nærmeste venner og naboer bliver udpeget som fjender af staten.

Mens krigen raser i Europa, er Rita mere opsat på at yde sit bidrag til krigen end nogensinde før. Og fordi hun er tvunget til at opgive sin drøm om at tilslutte sig luftvåbenets kvindelige afdeling, melder hun sig i stedet frivilligt som brandvagt. Da hendes hus bliver tilintetgjort, beslutter hun sig for aldrig at miste modet og træder med liv og sjæl ind i kampen for konge og fædreland, så hun forhåbentlig snart vil blive genforenet med dem, hun har allermest kær …

Giv aldrig op er 3. selvstændige bind i Cliffehaven-serien.

LydbogE-bog

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af Giv aldrig op