Glasvinge

- Katrine Engberg

Bedømmelse 4.5
9 timer 13 min
316 Sider
Kørner & Werner
bookCoverFor

Om bogen

Det er efterår i København. Slagregnen falder over byen, da liget af en nøgen kvinde bliver fundet i et springvand midt på Strøget. Hun har bizarre, symmetriske snit på kroppen og er forblødt til døde — en drabsmetode, politiet aldrig har set før.

Efterforskningen fører politiassistent Jeppe Kørner og hans kollegaer ind i sundhedsvæsenet, blandt behandlere, patienter og pårørende, hvor omsorgen er stor og ambitionerne høje. Jeppes makker, Anette Werner, er på barsel, og han skal i stedet køre parløb med den ældre, adstadige politiassistent Falck. Imens forsøger Anette at falde ind i rollen som mor og samtidig tage del i opklaringen fra sidelinjen. Det sidste er nemmere end det første. Men ikke ufarligt.

Og snushanen Esther de Laurenti? Hun lider af tungsind og opsøger en psykiater, der selv bærer på mørke hemmeligheder. Nettet strammes til, men om hvem? Dem, som lider under et skrøbeligt sind, eller dem, der tager sig af dem?

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Del:

3

Tid Lydbog:

9 timer 13 min

Sider E-bog:

316

Sprog:

Dansk

Udgivet:

27.2.2018

Forlag Lydbog:

People's

ISBN Lydbog:

9788772002798

Forlag E-bog:

People's

ISBN E-bog:

9788772003467

© People's (Lydbog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Glasvinge – E-bog, Lydbog

Rå og voldsom, helt umulig at lægge fra sig.. Fantastisk skrevet. Vil bare ønske at oplæseren ikke synger midt i oplæsningen 😉😬

Berit

Stadig god. 

Mette

Godt flettet sammen - god spænding og skønt med afslutninger - modsat cliffhangers 💪🏼🌷

Heidi

Katrine skriver meget fængende, det 3 bog jeg læser og vil med det samme gå i gang med den 4 bog giv dig selv en oplevelse læs alle hendes bøger

Jill