Grækerens hemmelige arving / Reddet af havfruen / Kærlighedens kunst

Grækerens hemmelige arving / Reddet af havfruen / Kærlighedens kunst

Om bogen

Grækerens hemmelige arving
Den græske rigmand Theo er ikke interesseret i et fast forhold, men alligevel kan han ikke glemme sin magiske nat med søde Leah Turner, så han aflægger hende et besøg og får sig noget af en overraskelse. Leah er gravid med hans barn!



Nu er gode råde dyre, for på den ene side er han fast besluttet på at tage konsekvensen af sine handlinger, men på den anden side er han skræmt fra vid og sans, for hvordan skal han kunne tage sig af en kone og et lille barn, når han ikke forstår sig på kærlighed?



Reddet af havfruen
Cordelia havde altid drømt om at opleve den store verden. I stedet var hun fanget i en lille, idyllisk landsby i Cornwall, hvor der aldrig skete noget. Indtil hun reddede en mørkøjet, eksotisk mand fra havet ...







Kærlighedens kunst
Prinsesse Charlotte har styr på sig selv og sit lille kongerige. Hun har det bedst med at holde sig i baggrunden og lade sin storesøster nyde rampelyset. Men der bliver lavet ravage i hendes velorganiserede, kontrollerede liv, da den berygtede playboy Lucca Chatsfield dukker op.

Lucca har ikke interesse i at hjælpe en snerpet prinsesse med at planlægge sin søsters bryllup, men hvis han vil have sin del af familiens formue, har han intet valg.

E-bog

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af Grækerens hemmelige arving / Reddet af havfruen / Kærlighedens kunst

Der er ikke nok bedømmelser endnu