Grundtvig er død

Grundtvig er død

Om bogen

I foråret 2019 vender Petra tilbage som lærer på Nyord Højskole, ti år efter hun selv var elev på skolens skrivelinje. Da Petra var elev, blev hun undervist af Frank Storm Kristensen, en anerkendt forfatter, der opfordrede eleverne til at være vilde og modige, når de skrev, røg pibe i timerne og var virkelig dårlig til at bruge kopimaskinen. Dengang syntes Petra, han var en hård underviser, der stillede irriterende spørgsmål. Men ret fuckable. Da hun vender tilbage som skrivelærer, er Frank blevet forstander. Han har afskaffet højskolesang på Nyord og erklæret Grundtvig død. Men det er han ikke blevet mindre fuckable af.

Petra vil egentlig helst være forfatter, men efter hendes første bog udkom, har hun mistet skrivegejsten. Det er noget rod. Det er også noget rod, at den nye, store digterstjerne Frej Thorvaldsen er blevet ansat på højskolen, for han kan sagtens skrive – og vinde priser.

Romanen Grundtvig er død af forfatteren Laura Ringo er en sort komedie om magt, begær og uindfriede ambitioner i en højskoleboble langt fra virkeligheden.

Forfatter.Laura Ringo
Oplæser.Filippa Suenson

LydbogE-bog

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af Grundtvig er død