Håb - Hvordan vi overlevede ti år som Cleveland-kidnapperens fanger- Kevin Sullivan, Amanda Berry, Gina DeJesus et al.

Bedømmelse 4.6
10 timer 39 min
370 Sider
bookCoverFor

Om bogen

To kvinder, der var Cleveland-kidnapperen Ariel Castros tilfældige ofre, står i denne bog frem og fortæller deres historie om bortførelsen, ti års fangenskab og den dramatiske flugt.

Forladt af en hustru, han havde pint og plaget i årevis, besluttede en midaldrende skolebuschauffør fra Cleveland, Ohio i 2002 at tage, hvad han ikke kunne få. Over tre år kidnappede han tre piger fra nabolaget, installerede dem i sit hus i lænker og bag barrikaderede vinduer, og gennem ti år forsvandt han længere og længere ind i en vanvidsforestilling om et lykkeligt familieliv. Et liv, som for Amanda, Gina og Michelle var et slaveliv med vold, voldtægt, sult og sorg.

HÅB er en gribende og grum kriminalhistorie om karakterafvigeren Ariel Castros ufattelige forbrydelse. Om mareridtet på Seymour Avenue, baseret på pigernes egne optegnelser, krydsklippet med historien om familiernes kamp for de savnede døtre og FBI-agenternes utrættelige søgen efter spor i en sag, der blev mere og mere kold – indtil en mirakuløs mandag i maj 2013. Men det er også pigernes livsbekræftende personlige historie om et spinkelt, spirende håb, materialiseret i Jocelyn, som Amanda fødte i huset. Og om viljen til at overleve manden og monstret, der stjal deres ungdom.
Oplæser(e):
Oversætter(e):
Ebbe Rosander
Format:
E-bog, Lydbog
Tid Lydbog:
10 timer 39 min
Sider E-bog:
370
Sprog:
Dansk
Udgivet:
26.10.2016
Forlag Lydbog:
People's
ISBN Lydbog:
9788771804065
Forlag E-bog:
People's
ISBN E-bog:
9788771596939

© People's (Lydbog)

© People's (E-bog)