Hærdet- Casper Fauerholdt, René Dahl Andersen

Bedømmelse 4.6
9 timer 42 min
395 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Kan man håndhæve loven og samtidig bryde den i den gode sags tjeneste?

René Dahl Andersen var politiets wonder boy, indtil det gik galt. Hærdet er et unikt og ærligt indblik i, hvordan uropatruljen og dens arvtager arbejdede. Hvordan lovene på et tidspunkt gled i baggrunden, da en flosset moral og indbildsk retfærdighedssans blev ledetråden.

I Hærdet følger vi René, den unge nordjyske politibetjent, der tager til København med en drøm om at komme ind i den mest berømte og berygtede patrulje. Da drømmen bliver til virkelighed, kastes han på dag ét ind i en gråzone mellem samfundets bund og toppen af dansk politi.

René giver et unikt indblik i, hvordan han og kollegerne arbejdede i et hårdt miljø blandt pushere, narkomaner, hemmelige kilder og meddelere. Indimellem på kant med både retsplejelov og straffeloven, for ude på gaden var det vigtigst, at det var de rigtige forbrydere, der kom i fængsel.

Efter års arbejde som urobetjent, kildefører og undercoveragent for PET kunne René ikke længere selv navigere i rigtigt og forkert. Efter 20 år i politiet og i en blanding af magtesløshed og storhedsvanvid blev han selv kriminel. Han stjal et par dyre designerlamper fra sin arbejdsplads på Politigården og beseglede dermed sin egen skæbne.

René Dahl Andersen,
født 1972 i Hørby, Nordjylland. Sergent ved Prinsens Livregiment i Viborg 1992-1994. 20 år i Københavns Politi (1998-2018). Uddannet undercoveragent ved FBI i 2006 og har arbejdet som UC-agent i en årrække. Narkotikabetjent i en årrække med højeste danske uddannelse som kildefører.

Casper Fauerholdt,
født 1989. Uddannet journalist fra Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Arbejder som freelance-journalist på aviser, magasiner og TV 2. Har skrevet bøgerne Bag låste døre, Store drømme og Huset vinder altid.
Oplæser(e):
Format:
Lydbog, E-bog
Tid Lydbog:
9 timer 42 min
Sider E-bog:
395
Kategorier:
Sprog:
Dansk
Udgivet:
11.3.2021
Forlag Lydbog:
Grønningen 1
ISBN Lydbog:
9788773399439
Forlag E-bog:
Grønningen 1
ISBN E-bog:
9788773399453

© Grønningen 1 (E-bog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Hærdet – Lydbog, E-bog

😊

Jeanette

Super god bog 🤗

Diana

Godt arbejde Rene, både i politiet såvel som med bogen 💪

Vilads

Vildt spændende bog!! Så fangende!!

Pernille

Spændende og god fortælling

Kenneth

Rigtig god bog. Hvad er forskel på denne og Bjarne bogen ??

Trey

Wow! En fantastisk og autentisk bog

mikkel

En rigtig god bog og oplæsning

Britt

Rigtig god bog med et spændende/fængende indblik i hans liv som betjent og verdenen bag!

Andreas

Fantastisk bog, skrevet og op læst så man nærmest følte man var der 🤩 Lidt skræmmende at vide hvordan den virkelige verden er i politiet. Stor anbefaling herfra, hvis man er til autentisk "krimi" 😊

Bettina

Bestemt ‘hør-værdig’, hvis man finder real life krimi spændende

Anne

God

Brian

En godt SKREVET OG MEGET ÆRLIG FORTÆLLING. FANGEDE MIG FRA FØRSTE LINJE. VIGTIG INDBLIK I DE DILEMMAER DER ER I POLITIET

Sara

Rigtig god

Sanni

Verdensklasse

Maria