Halvguderne

Halvguderne

Om bogen

Julen 1971
Kære ansatte
Jeg opfordrer dig til at tage p-piller. Hvis du ikke gør det, så følg den sikre metode. Undgå at have sex med mænd. Jeg ønsker ikke at have kvinder ansat, der skal på barsel.
God jul
Kærlig hilsen
Din chef

Et julekort fra chefen i 1971 satte gang i skrivningen af denne bog. Bogen tager dig med på en rejse tilbage til 1970erne og frem til i dag.

Om bogen
Bogen er en efterfølger til erindringsromanen Den forbandede ø, der fortæller om forfatterens opvækst i en isoleret familie og et afsides øsamfund. Fortællingerne i Halvguderne handler om at arbejde i en verden af skøre chefer, krænkelser og forfatterens søgen efter indre frihed. Undervejs mødte jeg halvguderne, magt og afmagt, styrke, mod og vedholdenhed. Det er min fortælling om at arbejde sig til et bedre liv ved at arbejde med personlig udvikling og arbejde for mental sundhed. Det betaler sig. Vi har kun det ene liv. Vi må passe godt på livet, jorden og hinanden.

Om forfatteren
Bodil Johanne Jørgensen er forfatter, foredragsholder og eventyrer. Hun er en af de mest berejste kvinder i Danmark og har rejst i 116 lande og 16 territorier. Denne bog er forfatterens femte.

Hvad andre synes

Anmeldelser af Halvguderne