Happy fat

Happy fat

Om bogen

Når man fylder en del i et samfund, som allerhelst så dig fylde mindre!

”Jeg er en tyk person, og jeg elsker min krop. Jeg ved godt, at du synes, at jeg er heldig, at jeg kan sige sådan om mig selv, men det har krævet masser af tid og arbejde at komme hertil. I denne bog vil jeg gerne fortælle dig, hvad jeg har lært om at acceptere mig selv, og hvordan det lykkedes mig at komme dérhen.”

I Happy Fat fortæller den danske standup-komiker Sofie Hagen om, hvordan det lykkedes hende at styre udenom tykfobiens lænker og nå til en accept af sig selv i en verden fyldt med fordømmelse og diskrimination overfor tykke mennesker.

I bogen deler Sofie ærligt ud af sine erfaringer med både sex, skam og hvordan man jonglerer små flysæder, trange offentlige toiletter og den store kærlighed, og hun bibringer viden fra andre tykaktivistiske forkæmpere ude i den store verden.

Happy Fat er dels en biografi, dels et indspark i samfundsdebatten, og bogen er et humoristisk, indigneret og passioneret bud på, hvordan det er muligt at insistere på masser af plads i en verden, som ellers har så travlt med at reducere os alle sammen, og leve sit bedste liv udenfor tykfobiens mørke skygger.

Forfatter.Sofie Hagen
Oplæser.Sofie Hagen

LydbogE-bog

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af Happy fat