Helhjertet

- Dennis Drejer, René Dahl Andersen

Bedømmelse 4.7
10 timer 16 min
404 Sider
bookCoverFor

Om bogen

René Dahl Andersen tog fusen på true crime-Danmark i 2021 med sin bestseller HÆRDET. En hæsblæsende og hudløst ærlig fortælling om hans 15 år som narko- og undercoverbetjent i den kriminelle underverden. Og han har mere på hjerte.

HELHJERTET er fuld af nye narkosager fra René Dahl Andersens ekstraordinære politikarriere. Flere skarpe operationer. Flere politiforretninger på kanten. Flere beslag mod bagmændene. Men det er også – og mest – en bog om den menneskelige side af sagen. Som betjent og agent var René Dahl Andersen drevet af politihjernen – at jagte stoffer og fjerne dem fra gaden. Men først og fremmest var han politimand med hjertet, drevet af nysgerrigheden efter at lære mennesket bag kriminaliteten at kende. For hvad er det, alle har til fælles – banditter og betjente, junkier og djøf'ere, ledere og ludere?

I sin nye bog dykker René Dahl Andersen ned i politilivets dilemmaer. Han viser, at man skal turde være blød indeni, hvis man vil arbejde i det hårdeste miljø. At uperfekte løsninger kan give store resultater. Han deler bramfrit ud af sine erfaringer, også de dårlige. Og han hylder de hårdtarbejdende kolleger, der stadig balancerer i gråzonen. Bogen handler om, at det er mennesket, der bærer uniform – ikke omvendt. Om de helhjertede og de halvhjertede, de bøjede regler og de brudte – og om at man kan komme klogere og styrket videre, selvom man har begået sit livs dumhed og modtaget seks måneders ubetinget fængsel i Københavns Byret.

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Tid Lydbog:

10 timer 16 min

Sider E-bog:

404

Sprog:

Dansk

Udgivet:

13.10.2022

Forlag Lydbog:

Grønningen 1

ISBN Lydbog:

9788773398142

Forlag E-bog:

Grønningen 1

ISBN E-bog:

9788773398173

Hvad andre synes

Anmeldelser af Helhjertet – E-bog, Lydbog

Fantastisk

Johnny

Super

Betül

Skide god bog meget fangende

Carsten

Nær man har hørt podcasten er der for mange af de samme fortællinger

Ib