Hjertebarn- Cathrine W. Wichmand

Bedømmelse 4.4
3 timer 33 min
141 Sider
bookCoverFor

Om bogen

”Der var engang, hvor jeg ønskede mig et forårsbarn. Så et sommerbarn. Og så bare et barn.”

Cathrine Wichmand møder Adam til en gallafest i 2. g. De bliver uadskillelige, kærester, flytter sammen, gift – og næsten forældre. Lige inden bryllupsrejsen beslutter parret sig for, at nu skal spørgsmålet ”skal I ikke snart ...” besvares med et jo.

Men snart er drømmen blevet til fertilitetsbehandling, sex til en pligt, og håbet til måske to streger. Hvis man altså holder testen op i lyset. Kan man være lidt gravid? Eller ”teknisk set gravid”, som en læge siger efter endt behandling? Og hvor langt skal man gå for drømmen?

Den 2. oktober 2018 føder Cathrine et hjertebarn. Dette er hendes historie om de følelser og frustrationer, som følger med fertilitetsbehandling. Men først og fremmest er det en historie om kærlighed.

Cathrine W. Wichmand har studeret film og medievidenskab og er uddannet ved DR's Talenthold. Efter seks år som vært på P3 sagde hun jobbet op for at blive selvstændig iværksætter.
Hun har gennem 11 år drevet en af Danmarks største blogs, rockpaperdresses.dk. Det var her, hun i 2017 for første gang delte, at hun var på vej i fertilitetsbehandling med sin mand.
Cathrine er politisk engageret og har i årevis været fortaler for kvinders reproduktive rettigheder og sundhed. I 2020 fik hun et borgerforslag at hæve tidsbegrænsningen på kvinders æg på frost båret hele vejen til Christiansborg, i dag er det gjort til lov.

Format:

Lydbog, E-bog

Tid Lydbog:

3 timer 33 min

Sider E-bog:

141

Sprog:

Dansk

Udgivet:

5.9.2022

Forlag Lydbog:

Grønningen 1

ISBN Lydbog:

9788773398340

Forlag E-bog:

Grønningen 1

ISBN E-bog:

9788773398333

Hvad andre synes

Anmeldelser af Hjertebarn – Lydbog, E-bog

Helt fantastisk rørende og autentisk. Wauw.

Rebekka

Ærlig, medrivende, intens, fantastisk indlevende oplæser

Line

Fantastisk, rørende, ærlig og informerende fortælling om den svære kamp for at få drømmebarnet. Smukt og ægte læst op. Jeg har hørt bogen fordi min bedste veninde går igennem det samme nu, og jeg er så glad for at denne bog har oplyst mig så jeg kan være mere støttende, forberedt, informeret og forstående under hendes proces. Varm anbefaling herfra.

Trine

Den var rørende og meget tankevækkende

Cecilie

Bogen bliver bedre, fordi det er forfatteren selv, der læser den højt

Mette

Rørende, Velskrevet, god oplæser-stemme,

Inna