Hjertestrimler

Hjertestrimler

Om bogen

Hjertestrimler er lidenskab og besættelse – tre unge kvinder med kunstnerdrømme og en kvindes altoverskyggende kærlighed til en mand. En kærlighedsroman i brevform indlæst af et oplagt, kvindeligt trekløver: Sofie Torp, Mathilde Eusebius og Sara Ullner.

I begyndelsen af 1980’erne er Woolfie er flyttet til New York for at trykke den af som sanger, mens Irma har fået arbejde som skuespiller på Århus Teater. Stine, som egentlig skulle have været med til New York, er indtil videre blevet i København, for der er hun blevet vildt forelsket. Hjertestrimler er historien om Stine og Thorkild, om forelskelse, kærlighed – og brudte forhold.

“Det er en usædvanlig velskrevet bog. I det tredobbelte lys, som de tre brevskrivere sætter dramaet i, foldes tre stilmåder ud. Derved bliver denne bog om kærlighedens væsen og uvæsen en flersidet analyse, som læseren ikke nemt lægger fra sig. Samtidig er fortællingen sat i en række pragtfulde, barokke kulisser af sødt og vildt liv, der gør formen til noget i retning af eventyrets og lader temaet stå så meget desto friere frem.” – Preben Meulengracht i Jyllandsposten

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af Hjertestrimler