Hovedet i himlen og fødderne på jorden- Carolyne Kaddu Rasmussen

Bedømmelse 4.8
6 timer 26 min
202 Sider
bookCoverFor

Om bogen

En barsk og humoristisk fortælling om at være på flugt og komme til Danmark som 21-årig med to små børn. Om at begynde forfra og kæmpe indædt for at lære sproget og de danske traditioner at kende. Carolyne Kaddu Rasmussen er født i Uganda og flytter med sin familie til Kenya, hvor hun vokser op. Hun forelsker sig i en politiker, som må flygte og får politisk asyl i Danmark. Da Carolyne et år senere følger efter, finder hun sin mand nedbrudt, syg af flugten og tabet af sin identitet.
"Hovedet i himlen og fødderne på jorden" fortæller om et liv fuldt af kontraster. Fra et velhaverliv i Kenya med stuepige og fint porcelæn til en tilværelse i Ugandas bush hos farmor og hendes høns. Fra et liv på flugt til spotlight og tv-priser. Fra sorger, der kunne have overskygget alt, til en tilværelse rundet af livsglæde og humor.

Format:
Lydbog, E-bog
Tid Lydbog:
6 timer 26 min
Sider E-bog:
202
Sprog:
Dansk
Udgivet:
16.8.2022
Forlag Lydbog:
Lindhardt og Ringhof
ISBN Lydbog:
9788728463512
Forlag E-bog:
Lindhardt og Ringhof
ISBN E-bog:
9788727014142

Hvad andre synes

Anmeldelser af Hovedet i himlen og fødderne på jorden – Lydbog, E-bog

Så utroligt livsbekræftende❤️. Du er da gjort af noget ganske særligt, Carolyne!!!! Flere som dig tak🙏🏼

Iben

En både humoristisk og alvorlig fortælling om et liv man slet ikke kunne forestille sig. Det er et stort plus at Carolyne selv indlæser bogen.

Lisbeth Møller

Fantastisk

Inger Algren

Fantastisk stærk og powerfuld kvinde 😍 Specielt tak for at dele mødet med Danmark og måden vi byder nye borgere velkommen , der er plads til mange forbedringer i det danske system En fantastisk bog 🫶

Anne

En spændende bog, skrevet af en klog kvinde der har prøvet mange af livets ting. Oplæst af forfatteren, som har gjort det godt.

Nina

En stærk fortælling!

Irene

Utrolig kvinde 🦾🤗

Mette