Hundeungerne- Marianne Rohweder, Pernille Plaetner

Bedømmelse 4.3
10 timer 35 min
395 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Martha Munk er betjent på en lille politistation i provinsen, nærmere bestemt i Nykøbing Sjælland. Hun er i starten af 40’erne, og der er nogenlunde ro og orden i hendes liv, indtil den morgen hun bliver udsat for en seksuel krænkelse af sin overordnede, vicekriminalinspektør Torben Billing. I raseri siger Martha sit job op med øjeblikkelig virkning. Men før hun når ud ad døren, indløber der en meddelelse til stationen om en dødfunden narkoman på banegårdens toilet.

Marthas kolleger er hurtige til at stemple dødsfaldet som resultat af en overdosis, men da en stribe mord begynder at hærge det lille lokalsamfund, er Martha den eneste, der insisterer på en sammenhæng mellem den døde narkoman og de øvrige uforklarlige dødsfald. Da pilen begynder at pege på den hemmelighedsfulde mand, som hun er ved at forelske sig i, må hun starte sin egen efterforskning.

Hundeungerne kunne foregå i en hvilken som helst lille dansk provinsby med blomster i vindueskarmene og skeletter i skabene. Hundeungerne har et stærkt fokus på socialpolitisk underskud og beskriver desuden livet som kvinde og mor, når man er ved at slippe børnene og stadig er for ung til at have opgivet håbet om den store kærlighed. Velkommen til hovedpersonen Martha Munk.
Oplæser(e):
Format:
Lydbog, E-bog
Tid Lydbog:
10 timer 35 min
Sider E-bog:
395
Sprog:
Dansk
Udgivet:
25.1.2021
Forlag Lydbog:
Grønningen 1
ISBN Lydbog:
9788773399606
Forlag E-bog:
Grønningen 1
ISBN E-bog:
9788773399590

© Grønningen 1 (E-bog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Hundeungerne – Lydbog, E-bog

Lige lovligt mange mord i en provinsby til at det er realistisk. Også urealistisk at de mange mord ikke skaber større ravage og opmærksomhed. Havde det ikke lige været for slutningen, som er decideret ringe, ville jeg dog nok have tildelt den 4 stjerner.

Ole

Spændende og det er helt umuligt at gætte hvem morderen er 👏👏🤩

Vicki Kristine

God krimi

God og velskrevet krimi.

Søs Toft