Hvad hvis du allerede er okay?

Hvad hvis du allerede er okay?

Om bogen

Kærligt og nænsomt bliver du ført igennem en forklaring af, hvordan din oplevelse af livet skabes. Du vil opdage, hvordan du kan finde fred med og forstå din hjerne – selv når den er ved at drive dig til vanvid.
Igennem beskrivelser, eksperimenter og fortællinger vil du på egen hånd finde ind til dit altid intakte potentiale som menneske – og på den måde reducere stress, overbekymring og negativ tænkning.

Fra bogen:
”Hvad hvis du vidste helt ind i din kerne, at du var okay, ligegyldig hvad der skete i dit liv uden om dig, ligegyldig hvilke mennesker du var sammen med, ligegyldig hvad der skete for din krop? Ligegyldig hvilket humør du var i? Hvilken forskel ville det gøre for dig?”

Denne bog bliver en venlig stemme i dit hoved til at minde dig om, når din hjerne laver sine tricks. Den vil lære dig endelig at blive okay med alt det, du allerede er – og du vil opdage, at livet er meget mindre kompliceret, end dine tanker fortæller dig.

Kirja Horst Frederiksen, Cand. Mag. i pædagogik og psykologi, 3P coach og forfatter, har i en årrække beskætiget sig med det nye psykologiske paradigme, De Tre Principper, og har igen og igen oplevet, hvordan en forståelse af det menneskelige psykologiske design fører til store forandringer i den enkeltes opfattelse af sig selv og sine medmennesker. Det nye psykologiske paradigme er fundamentet bag denne bog.

Hvad andre synes

Anmeldelser af Hvad hvis du allerede er okay?