Ikke til forhandling- Chris MacDonald

Bedømmelse 4.8
10 timer 58 min
bookCoverFor

Om bogen

HVORFOR bliver stadigt flere af os syge, stressede og angste, selvom vi aldrig har haft bedre muligheder for at stortrives, både fysisk og mentalt? Danmarks mest populære sundhedsformidler, humanfysiolog Chris MacDonald, har brugt de seneste 20 år på at grave i menneskets urgamle genetik og moderne videnskab for at finde svaret på dette vigtige spørgsmål. Denne bog er hans bud på en løsning – et monumentalt og meget personligt manifest fyldt med tankevækkende viden, humor og håb.


Chris MacDonald forklarer, hvorfor vi gambler med en række naturlige forudsætninger for vores trivsel. Med sit legendariske fortælletalent fører han os langt tilbage i tiden til menneskets grundfjeld og til fjerne egne af kloden, hvor hverdagen er skruet anderledes sammen, og vi følger hans samtaler med verdens førende eksperter for at finde løsninger på de mismatch-problemer, vi har bragt os selv i.

Chris MacDonald inspirerer os til at se på os selv og vores tilværelse med helt nye øjne og ruster os til at tænke anderledes. Han giver os mod til at sige fra, når verden omkring os bliver så skør og naturstridig, at den kan skade os, og til at træffe de valg i hverdagen, som er forudsætningen for vores trivsel. Ikke mindst når det gælder søvn, kost og motion.
Forfatter(e):
Oplæser(e):
Format:
Lydbog
Tid Lydbog:
10 timer 58 min
Sprog:
Dansk
Udgivet:
11.2.2020
Forlag Lydbog:
JP/Politikens Forlag
ISBN Lydbog:
9788740061581

© JP/Politikens Forlag (Lydbog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Ikke til forhandling – Lydbog

Meget inspirerende

Lise

Fremragende der giver stof til eftertanke. Giver inspiration og lyst til at kigge på vaner i ens liv og dele ny viden med folk omkring sig.

Theodor

Meget lærerig

Birgit

Helt fantastisk bog! Oplysende, lærende og motiverende til en liv i (mere) balance, som vores krop er udviklet til.

Marianna

Fantastisk bog der forklarer tung videnskab i øjenhøjde

Mikkel

Øjenåbner og inspirerende

Helle

Tankevækkende og helt fantastisk bog - ALLE burde læse de bog. Jeg var vild med Chris før - men denne bog har gjort mig endnu mere fan - TAK for bogen Chris 👏🌷

Tina Damhus

Mega god bog og meget relevant - og perfekt valg af oplæser, for den minder lidt om Chris’ egen stemme

Lene

Alle burde læse den

Fantastisk bog med gode historier, virkelig meget men letforståelig teori og konkrete bud på hvad man selv kan ændre for at blive et sundere menneske.

Anette

Fantastisk inspirerende

Det er tredje gang jeg lytter til bogen. Den er på alle måder inspirerende og informativ. Håber den læses af rigtig mange for budskabet om helt almindelig sundhed og livskvalitet er ikke til at tage fejl af.

Charlotte

Virkelig god og inspirerede bog

Håb 🥰🤗

Dennis

Vild viden at få og vildt at der bliver gjort så lidt når vi ved så meget

Thomas

God historiefortæller om komplicerede emner

God blanding af forfatters egne oplevelser i livet koblet med viden om biologi og fysiologi. Jeg er inspireret! Meget spændende bog, men lidt lang. Måtte koncentrere mig mere for at lytte efter hen mod slutningen af bogen.

Tine

Fantastisk!

Giver enorm viden og lyst til at få en sundere tilværelse. Virkelig gennemført og god bog!

Jesper