Imperiet- Michael Katz Krefeld

Bedømmelse 4.5
9 timer 2 min
272 Sider
Ravn
bookCoverFor

Om bogen

Ravn kontaktes af advokat Miriam Østergaard, der vil hyre ham til en helt speciel sag: Den skandaleombruste rigmandsdatter Christiane Saxenholm er blevet kidnappet, og Ravn skal overbringe løsesummen på 3 millioner. Snart bliver Ravn og Miriam inddraget i en blodig magtkamp om kontrollen over et finansimperium til en værdi af 3,5 milliarder kroner – en kamp, der truer med at styrte Saxenholm-familien i grus og Ravn og Miriam i graven.

"Imperiet" er syvende selvstændige bog om privatopdageren Thomas ’Ravn’ Ravnsholdt, der bor på sin båd i Christianshavns Kanal. Michael Katz Krefeld debuterede i 2007 og har for sine bøger modtaget blandt andet Det Danske Kriminalakademis debutantpris, prisen for Bedste danske krimi og Martha-prisen.

Michael Katz Krefeld (f. 1966) er en af Danmarks mest læste krimiforfattere og har modtaget talrige priser for sine bøger, blandt andet Marthaprisen og Krimimessens Publikumspris. I 2013 indledte han med "Afsporet" den populære krimiserie om kriminalbetjenten Thomas "Ravn" Ravnsholdt, også kaldet Ravn-serien. Michael Katz Krefeld har sideløbende arbejdet med andre krimiserier, f.eks. serien om politikommissæren Cecilie Mars.
Oplæser(e):
Format:
Lydbog, E-bog
Serie:
Del:

7

Tid Lydbog:
9 timer 2 min
Sider E-bog:
272
Sprog:
Dansk
Udgivet:
9.10.2021
Forlag Lydbog:
Lindhardt og Ringhof
ISBN Lydbog:
9788728076552
Forlag E-bog:
Lindhardt og Ringhof
ISBN E-bog:
9788711981344

© Lindhardt og Ringhof (Lydbog)

© Lindhardt og Ringhof (E-bog)