Insider

Fire år med Løkke

- Simon Emil Ammitzbøll-Bille

Bedømmelse 4.2
8 timer 21 min
251 Sider
bookCoverFor

Om bogen

INTRIGER, BEDRAG OG BRUTALITET HERSKER I TOPPEN AF POLITIK.

Den tidligere økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille er førstehåndsvidnet, der tager læseren med ind i magtens hemmelige rum. Han har gemt referater, sms’er og mails fra fire år med Lars Løkke som statsminister fra 2015 til 2019.

De fire år bærer præg af hulemøder, halve sandheder, kamikaze-angreb og gammelt nag. Fra valgsejr og kaviar til et sandt trekantsdrama i lys lue mellem statsminister Lars Løkke Rasmussen, DF-formand Kristian Thulesen Dahl og Liberal Alliance.

Bogen er spækket med detaljer fra højlydte skænderier i regeringstoppen, til audiens med Hendes Majestæt og kronprinsen samt et bittert magtopgør ved taberbordet i et desillusioneret parti.

Du kommer helt ind i magtens centrum og ser, hvordan politik bliver til eller går til grunde. Hvor politikerne siger et og gør noget andet, og hvor hurtige studehandler har store konsekvenser for borgernes liv.

Format:

Lydbog, E-bog

Tid Lydbog:

8 timer 21 min

Sider E-bog:

251

Sprog:

Dansk

Udgivet:

21.2.2023

Forlag Lydbog:

People's

ISBN Lydbog:

9788775931552

Forlag E-bog:

People'sPress

ISBN E-bog:

9788775931705

Hvad andre synes

Anmeldelser af Insider – Lydbog, E-bog

Spændende bog. En velfortalt historie indenfor murene med slibrige detaljer om folketingskollegerne. Også god indføring i det politiske virke.

Mikkel

God bog… hvor man kommer godt med ind i maskinrummet

Brian

Fin kortlægning af forløbet, uden dog at blive meget spændende.

Camilla

Meget udførlig

Mette