Jeg lever stadig- Jørn Jønke Nielsen

Bedømmelse 4.3
13 timer 36 min
1196 Sider
bookCoverFor

Om bogen

"Jeg lever stadig" er Jørn Jønke Nielsens fjerde selvbiografi. Danmarks mest kendte Hells Angels-medlem, forfatteren, foredragsholderen og magtelitens foretrukne skurk, har overlevet adskillige attentater og fortæller her sin historie fra midten af 1990’erne og 15 år frem i tiden. Han er elsket og hadet og har om nogen været med til at præge billedet af rockere og bikere, såvel herhjemme som internationalt.

"Jeg lever stadig" er også beretningen om Hells Angels MC Denmarks udvikling og overlevelse. Fra "Store Nordiske Rockerkrig" over fredsaftaler til nye konflikter med politi, presse samt statsadvokater, og dramatiske konfrontationer med andengenerationsindvandrergrupper. For første gang fortæller et ægte og nuværende Hells Angels-medlem historien om, hvad der skete, og hvorfor det skete.

"Jeg lever stadig" tager os med indenfor i miljøerne, hvor Jønke færdes. På gaden, hvor kampen for overlevelse kan koste dyrt, de lange køretur, som betyder så meget i en HA’ers liv, om medgang og modgang og oprettelsen af det forkætrede AK81, retssystemet og livet bag tremmer, Sjakalmanifestet, der bragte sindene i kog, og sindssygehospitaler.

Jørn Jønke Nielsen er forfatter og foredragsholder, født i Gladsaxe 1960 og opvokset i Kongens Lyngby nord for København. Jønke var gennem 40 år medlem af motorcykelklubben Hells Angels og har afsonet flere lange fængselsstraffe, herunder 11 år for drabet på lederen af en rivaliserende rockerklub. Han er kendt for sine selvbiografier, men har også skrevet flere romaner; ungdomsromanen "Fængslet" (1989), den humoristiske roman "Elgen Helge" (1990), spændingsromanen "Korpsånd" (1994), thrilleren "Arresten" (2002) og senest fremtidsromanen Hundrede Byer (2020).

Format:

Lydbog, E-bog

Tid Lydbog:

13 timer 36 min

Sider E-bog:

1196

Sprog:

Dansk

Udgivet:

4.3.2015

Forlag Lydbog:

Lindhardt og Ringhof

ISBN Lydbog:

9788711441794

Forlag E-bog:

Lindhardt og Ringhof

ISBN E-bog:

9788726198720

© Lindhardt og Ringhof (Lydbog)

© Lindhardt og Ringhof (E-bog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Jeg lever stadig – Lydbog, E-bog

Utroligt der er så stor forskel på jønkes måde at fortælle de her historier på. Først som medlem, og senere som ude af HA.

Robert

Den er så sigende og hellere MC klubber end sjakaler 🙏🏼

Anette

😎🏍️👍

Lasse

👌

Smutty

☺️

☺️

Jannie

👍

Ramzi