Jul i boghandlen

Jul i boghandlen

Om bogen

PERFEKT JULELÆSNING, DER FØLES SOM EN KOP VARM KAKAO PÅ EN SNEKOLD DAG!

Carmen føler sig fortabt. Stormagasinet, hvor hun hidtil har arbejdet, må lukke, og nu ved hun ikke, hvad hun skal gøre. Hun har i hvert fald slet ikke lyst til at flytte hjem til sin perfekte søster Sofia i hendes perfekte hus med de perfekte børn og det fuldkommen perfekte liv i Edinburgh.

Sofia har ærlig talt heller ikke lyst til at byde Carmen velkommen. Hendes søster har altid været sarkastisk og umedgørlig. Men Sofia venter sig igen, boghandlen mangler hænder, og deres mors største ønske er, at de to søstre kommer bedre ud af det med hinanden. Måske skulle hun give Carmen en chance?

På Sofias foranledning hvirvles Carmen snart ind i den gamle boghandels daglige trummerum. Det viser sig dog, at det vil kræve et sandt julemirakel at få den på rette kurs igen. Kan Carmen mon overraske dem alle denne jul? Og kan hun klinke skårene med de vigtigste mennesker i hendes liv: sin familie?

Pressen skriver:
"Som varm kakao med bourbon: varm, sød og med et overraskende twist.”
– The Times

“Colgans bøger er hjertevarme og fintfølende … Hver gang man læser en af hendes historier, får man følelsen af at have fundet nye familiemedlemmer.”
– Book Reporter

“Jenny Colgans herlige bøger er altid en fornøjelse at læse.”
– All About Romance

“Fuldkommen sublim ... Den har humor, kløgt, suspense og et fuldkommen gennemført trekantsdrama."
– USA Today

“Feel good og julestemning i rå mængder.”
– Lektørudtalelse

Hvad andre synes

Anmeldelser af Jul i boghandlen