Jul på Håbets Gård

Jul på Håbets Gård

Om bogen

Carole Matthews' uimodståelige bøger er solgt i millionvis og har fået utallige frosne hjerter til at tø. Kærligheden blomstrer, mens sneen daler, og som læser fortrylles man af Matthews’ feelgood-universer, der både er underholdende og fulde af varme og humor.

Jul på Håbets Gård er en vidunderlig juleopfølger til Kærlighed på Håbets Gård, hvor børn, der har haft det svært, får selskab af uforglemmeligt kære dyr.

Julen nærmer sig med hastige skridt på Håbets Gård i Buckinghamshire, som Molly Baker driver som en alternativ skole for børn med adfærdsproblemer. Men gården har konstant brug for finansiering, så Molly vil holde åbent hus for lokalsamfundet. På den måde kan hun vise skolen med de mange dyr frem og samtidig tjene en skilling.

Midt i kaosset glæder Molly sig til at tilbringe julen med sin kæreste, Shelby, og hans søn, Lucas, i håb om at en glædelig jul med familien er netop det, der skal bringe dem tættere på hinanden. Men mens Molly er travlt optaget af sine forberedelser på gården, har Shelby tilsyneladende andre planer …

Forfatter.Carole Matthews
Oplæser.Maria Garde

LydbogE-bog

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af Jul på Håbets Gård