Julefesten

Julefesten

Om bogen

Carole Matthews’ uimodståelige bøger er solgt i millionvis og har fået utallige frosne hjerter til at tø. Kærligheden blomstrer, mens sneen daler, og som læser fortrylles man af Matthews’ feelgood-universer, der både er underholdende og fulde af hjertevarme og humor.

Louise Young er enlig mor og kæmper med at få det hele til at hænge sammen. Hun arbejder i et stort internationalt firma og er godt tilfreds, selvom hun har travlt og i hvert fald ikke har tid til romancer. Men så møder hun firmaets nye fremadstormende talent, Josh Wallace …

Egentlig plejer Louise ikke at gå i byen, men hun beslutter sig alligevel for at tage med til firmaets julefest. Hun har fundet en smuk kjole frem og trænger til lidt morskab og et glas champagne.
Midt i forventningens glæde ænser Louise ikke, hvad der sker omkring hende, og pludselig befinder hun sig til en fest, der byder på hemmelige affærer, afskedigelser, og ja, så er der en chef, der har lidt svært ved at holde fingrene for sig selv … Der er lagt op til en fabelagtig og uforglemmelig julefest.

Forfatter.Carole Matthews
Oplæser.Maria Garde

LydbogE-bog

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af Julefesten