Julen ifølge Julia

Julen ifølge Julia

Om bogen

Trods sit navn hader Julia Grahn julen. Måske ville det være anderledes, hvis hun havde nogen at fejre den med, men de eneste julegæster, hun kan se frem til, er Mr. Merlot og Monsieur Chardonnay. Derfor tager hun imod tilbuddet om at være kattepasser i et smukt gammelt stenhus i Visby på Gotland.

Den nyskilte Petter Niklasson har også sit at kæmpe med. Hans skriveblokade er massiv, ekskonen vil pludselig tilbringe juledagene på Gotland med deres fælles datter – og så er han også blevet impotent. I et desperat forsøg på at genvinde kontrollen over sit liv beslutter han sig for at invitere sig selv med til Gotland for at fejre julen.

Hvad Julia og Petter imidlertid ikke ved er, at de har modtaget det samme tilbud om logi på Gotland, og deres første møde bliver en gedigen katastrofe. Senere bliver det endnu værre – og så er der også en snestorm på vej ind over øen …

Julen ifølge Julia er en underholdende romantisk komedie om at finde sig selv og kærligheden, når man mindst venter det. Om at blive skræmt af en julemand, om nysgerrige naboer og et snedækket Visby, hvor alt er muligt i den søde juletid.

Pressen skriver:
“Årets bedste juleroman.”
– Och dagarna går, bogblogger

“En herlig julekaramel af feelgood-dronningen Kristin Emilsson.”
– ihyllan, bogblogger

“Klassisk feelgood med masser af julestemning.”
– Malins bokblogg

“En rigtig romantisk komedie.”
– Expressen Söndag

"Jeg faldt pladask for denne charmerende julebog."
– Nouw

Forfatter.Kristin Emilsson
Oplæser.Louise Davidsen

Hvad andre synes

Anmeldelser af Julen ifølge Julia