Jytte vender tilbage

Den umoderne guide til at skabe forandringer imod alle odds

- Morten Münster

Bedømmelse 4.7
9 timer 42 min
341 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Proppet med hverdagseksempler sætter han fingereren på de ømme punkter, vi alle kan relatere os til i såvel arbejds- som hjemmesituationer, men ligeså vigtigt giver han konkrete råd til, hvordan man overkommer mange af de benspænd, vi oplever, og får sat fut på forandringerne.

I bogen finder du blandt andet ud af

Hvad køen i Netto kan lære dig om, hvorfor forandringer går så langsomt Hvad en hummer kan lære dig om, hvorfor kollegaerne er demotiverede Hvorfor Randers Kommunes strategi ligner angrebsmanualen fra D-dag (og hvorfor det ikke er et kompliment) Hvorfor det er tåbeligt at arbejde på at ændre andres ’mindset’ Hvorfor motivation er overvurderet, og hvad du skal gøre i stedet Hvorfor det er en konkurrencefordel at være uambitiøsBogen er ligesom Jytte fra Marketing målrettet alle, der arbejder med forandringer på alle niveauer i en organisation. Uanset om den organisation er en kommune, en virksomhed eller et parforhold.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Tid Lydbog:

9 timer 42 min

Sider E-bog:

341

Sprog:

Dansk

Udgivet:

1.9.2020

Forlag Lydbog:

Gyldendal

ISBN Lydbog:

9788702297713

Forlag E-bog:

Gyldendal

ISBN E-bog:

9788702297706

Hvad andre synes

Anmeldelser af Jytte vender tilbage – E-bog, Lydbog

Det er en underholdende og lærerig bog alle bør læse🤩

Anton

Super

Morten Bak

En super letlæselig (let-hørelig) bog, som udfordrer dine tanker om forandringsprocesser. Morten Münsters sprogbilleder er geniale, og formår i den grad at gøre ellers teoretisk og tørt stof, til noget man kan grine af og med.

Maria

Fantastik bog med lang række gode pointer

Lasse