Kære Bagklog

Minder & fortrængninger

- Maise Njor

Bedømmelse 4.6
4 timer 22 min
154 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Kære Bagklog er en morsom og dyb bog fra forfatter Maise Njor om hukommelse, minder og fortrængninger. Maise Njor fandt en kasse i kælderen med sine gamle dagbøger, og gennem minderne lærer Maise sig selv og livet at kende igen. For hvem er man egentlig, når ens mor er død, ens far ikke husker så meget, børnene flytter hjemmefra – og alle minderne er på vej væk, fordi man selv glemmer på grund af sorg og travlhed?

I Kære Bagklog stiller Maise Njor spørgsmålene: Hvordan blev man den man er, og hvor meget ændrer man sig livet igennem? Oven i kommer så tanken: Hvis det er rigtigt, at man undervejs udskifter de fleste celler i kroppen, hvordan kan man så overhovedet tale om at være den samme, som da man blev født? Og hvad er minder i det hele taget, og hvorfor glemmer man noget, og husker noget andet?

Du mister en del af din barndom, når dine forældre forsvinder, og din barndom er en del af dig, så du mister også en del af dig. Maise Njor er kendt for sine mail-korrespondance-bøger. I Kære Bagklog skriver hun til den, hun burde kende bedst: Sig selv i forskellige aldre. Men det viser sig, at man rent faktisk kan blive overrasket over, hvem man var engang.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Tid Lydbog:

4 timer 22 min

Sider E-bog:

154

Sprog:

Dansk

Udgivet:

22.9.2023

Forlag Lydbog:

Gyldendal

ISBN Lydbog:

9788702392296

Forlag E-bog:

Gyldendal

ISBN E-bog:

9788702392289

Hvad andre synes

Anmeldelser af Kære Bagklog – E-bog, Lydbog

Meget personlig og man genkender mange følelser

Susanne

super

Camilla