Kære Zoe Ukhona

- Pelle Hvenegaard

Bedømmelse 4.8
10 timer
355 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Da Pelle Hvenegaard en sommeraften på en blind date, der er tæt på at blive aflyst, møder Caroline, ved han det med det samme: Hun skal være mor til hans børn.
Det første møde udvikler sig til en stormende forelskelse, hvor det hurtigt står klart, at de to gerne vil skabe en familie sammen. Og det er ikke fordi, de ikke prøver …

KÆRE ZOE UKHONA er Pelle Hvenegaards ærlige, komiske, sørgelige og hjertevarme fortælling om de seks år i fertilitets- og adoptionshelvede, som Pelle og hans kone måtte igennem, før de kunne åbne døren til lejligheden på Christianshavn med lille Zoe Ukhona på armen.

Det er en fortælling om partnerskab og om at tackle livet, når det ikke går den vej, man havde planlagt. Og så er det en fortælling om, hvor lykken og meningen med livet ligger, når man har oplevet og opnået det meste – og om den store glæde det er, når man endelig kan omfavne den ved at blive forælder.

Pelle Hvenegaard blev verdensberømt som dreng i rollen som navnefællen Pelle Erobreren i Bille Augusts oscarvindende film. Han er uddannet journalist og har arbejdet i TV-branchen hele sit voksne liv. Er lige nu på barsel, som han dokumenterer på instagramsiden @pellehvenegaard, en side der har fået over 60.000 faste fans på bare ti måneder.
Forfatter(e):
Oplæser(e):
Format:
E-bog, Lydbog
Tid Lydbog:
10 timer
Sider E-bog:
355
Sprog:
Dansk
Udgivet:
12.4.2018
Forlag Lydbog:
People's
ISBN Lydbog:
9788772003429
Forlag E-bog:
People's
ISBN E-bog:
9788772005942

© People's (Lydbog)

© People's (E-bog)