Kærlighed

Bedømmelse 4.6
6 timer 31 min
211 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Indlæst som lydbog af Anders Agger selv.

Anders Agger og fotografen Mingo har rejst land og rige rundt for at undersøge, hvorfor en sitrende muskel i brystkassen igen og igen slår benene væk under os. Resultatet er en mosaik af stærke fortællinger i kærlighedens navn.

Denne bog er et helhjertet forsøg fra tv-journalisten Anders Agger og fotografen Mingo på at inddæmme og beskrive alt det viltre og vanvittige, der sker, når vi forelsker os, og når vi elsker et andet menneske. Det er en umulig opgave, de har kastet sig ud i. Til gengæld er den fascinerende.

Sammen har de to kørt landet rundt for at møde kendte danskere som Renée Toft Simonsen, Tina Dickow og Kjartan Arngrim og endnu flere knapt så kendte danskere. Fælles for bogens medvirkende er, at de er stærke fortællere med stærke fortællinger, som giver læseren en anledning til god, gammeldags eftertanke. Måske for at blive klogere. Måske for at huske, hvorfor vi forelsker os.

Anders Agger og Mingo havde begge en fornemmelse af, at de ville blive udfordret på deres opfattelse af, hvad vi gør ved hinanden i kærlighedens navn. De fik ret. Alt sammen, fordi en sitrende muskel i brystkassen med fire hulrum har det med at kidnappe alt det irrationelle i os, når vi taber hjertet til et andet menneske:

Uanset om vi er 17 eller 71, gør vi os skyldige i kærlighedshistorier, der langt overgår fiktionen. End ikke den største filminstruktør kan matche de kærlighedshistorier, der udspiller sig i naboens lejlighed eller lidt længere nede ad hovedgaden. Bliver vi så klogere med alderen? Nej, ikke nødvendigvis. Og det er ikke mindre fascinerende.

Anders Agger er for længst anerkendt som en af landets allerbedste fortællere i billeder og lyd. Millioner af danskere elsker hans tv-programmer. Her viser han, at han også mestrer prosaens kunst. Hans sproglige ekvilibrisme bliver i lydbogen til en gribende smuk og inspirerende hyldest til kærligheden.

Format:

E-bog
Lydbog

Tid Lydbog:

6 timer 31 min

Sider E-bog:

211

Sprog:

Dansk

Udgivet:

9.11.2020

Forlag Lydbog:

JP/Politikens Forlag

ISBN Lydbog:

9788740066142

Forlag E-bog:

JP/Politikens Forlag

ISBN E-bog:

9788740066135

© JP/Politikens Forlag (Lydbog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Kærlighed –
E-bog, Lydbog

Dejlig bog.

Helle

Super fantastisk og rørende historier, oplæst på den mest autentiske måde

Eva

Stort indtryk

Ann Caroline

❤️🤩

Laila