Kærlighedens duel

Kærlighedens duel

Om bogen

Da markisen af Swayne bliver såret ved en landevejsulykke, bliver han bragt hjem til den stedlige landsbylæge. Her bliver han plejet af Rowena, den ældste af en smuk søskendeflok. De forelsker sig i hinanden, men da han mener, ægteskab ikke kan komme på tale, fordi hun ikke er adelig, tilbyder han hende sin beskyttelse. Forfærdet og berøvet sine illusioner afslår Rowena hans tilbud, og nu begynder en kamp for at få ham til at lade hende og hendes familie være i fred. Men markisen er en stædig modstander ...

Barbara Cartland (1901-2000) er den mest produktive forfatter i det 20. århundrede. I alt blev det til over 650 bøger fra Cartlands romantiske hånd. Hun er oversat til 38 sprog, og med mere end 1 milliard solgte bøger på verdensplan er der ingen tvivl om, at Barbara Cartland er en af verdens største romantikere.

Cartlands bøger foregår i det finere engelske borgerskab og blandt eksotiske sigøjnere. Kærligheden er lidenskabelig mellem de passionerede helte og smukke heltinder, men gang på gang sættes den på prøve. Dog er sand kærlighed altid stærkest, og der er intet, den ikke kan overvinde.

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af Kærlighedens duel

Der er ikke nok bedømmelser endnu

Der er ikke nok bedømmelser endnu