Kærlighedsbrevet

- Lucinda Riley

Bedømmelse 4.4
15 timer 11 min
553 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Ny roman fra bestsellerforfatteren Lucinda Riley, der tager læseren med på en hæsblæsende jagt for at finde sandheden bag et mystisk gammelt kærlighedsbrev.

Den unge journalist Joanna er på arbejde for at dække en mindegudstjeneste for den berømte skuespiller sir James Harris. I kirken forstyrres hun imidlertid af en gammel dame, som får et ildebefindende, og Joanna er nødt til at hjælpe hende hjem. Nogle uger senere modtager Joanna en kuvert på avisen med nogle dokumenter fra den gamle dame, deriblandt et gammelt kærlighedsbrev formuleret i dunkle vendinger.

Hvem er de to elskende, og hvilke omstændigheder har ført dem sammen? Joannas nysgerrighed er vakt, og samtidig vækkes hendes eget hjerte til live igen, da hun spiser en forretningsfrokost med den charmerende Marcus Harris, der er barnebarn af sir James Harris.

Hvad Joanna ikke er klar over, er, at samme dag som den kendte skuespiller døde, forsvandt også de berømte ravne, som har våget over Tower of London og den engelske kongefamilie i århundreder. Ifølge legenden er dette et varsel om monarkiets undergang, og spørgsmålet er, om der er en forbindelse mellem dette, sir James Harris’ død og det gamle kærlighedsbrev, hun ved et tilfælde er kommet i besiddelse af.

Pressen skriver:

»… medrivende fra først til sidst. Riley kan sit håndværk.«
**** – Familie Journal

»… anbefalelsesværdig og en skøn gribende fortælling …«
– Valdemarsro.dk

»Perfekt ferielæsning.«
– OnsdagsAvisen Horsens

Forfatter(e):
Oplæser(e):
Oversætter(e):
Ulla Lauridsen
Format:
E-bog, Lydbog
Tid Lydbog:
15 timer 11 min
Sider E-bog:
553
Sprog:
Dansk
Udgivet:
24.5.2018
Forlag Lydbog:
Gyldendal
ISBN Lydbog:
9788763858267
Forlag E-bog:
Gyldendal
ISBN E-bog:
9788763856560

© Gyldendal (Lydbog)

© Gyldendal (E-bog)