Kanel

Kanel

Om bogen

Julen har bragt velsignet bud, men heller ikke så meget andet. Det er i hvert fald den situation, børnene i hovedstaden står over for. Julemanden har nemlig ikke fået bestillingslisterne fra København, og det går jo ikke. Gaverne hober sig op, og han har egentlig i forvejen nok at se til med at få sit nye fjernsyn tilsluttet.

På Station City har de også travlt. En mand er blevet myrdet, og de erfarne efterforskere ved, at når en person er blevet myrdet, må der også være en morder, der har myrdet vedkommende. Og så må nogen jo ind at ruske tremmer – gerne den skyldige.

I Magasin går tingene, nogenlunde som de skal. Butikkens nye julemandsassisent klarer sig flot, så længe ingen af børnene ønsker sig en fodbold. Dér trækker han sgu grænsen! Men salgsdirektrice Gyldenstjerne tager det ikke så tungt. Det skal nok blive jul – rigtig jul! – uanset hvad. Det skal hun nok sørge for …

Med Kanel – en sober og tankevækkende julekalenderkrimi har Paloma Estrada skabt et stykke herlig kalenderunderholdning for de voksne læsere. 24 afsnit, langt flere grin og rundt regnet nul pladderseriøse budskaber om, hvor ophøjet og vigtig en begivenhed julen er.

Hvad andre synes

Anmeldelser af Kanel