Kolde, hvide vinternætter- Christoffer Holst

Bedømmelse 4.2
6 timer 40 min
225 Sider
Cilla Storm
bookCoverFor

Om bogen

Juleflirt, varm gløgg og blodpletter i sneen …

Det er december, og Cilla Storm er rejst til den idylliske, sneklædte by Idre. Hun kan slet ikke vente, til julestemningen vil sænke sig over den hyggelige skihytte. Og ja, det havde været fuldendt juleromantik, hvis kæresten, Adam, kunne komme med, men veninden Rosie er nu slet ikke en dårlig erstatning. De to veninder får hurtigt selskab af en charmerende pistevagt med et godt øje til Rosie, som påstår, at en enkelt øl ikke er en date …

Men vinterharmonien brydes brat, da en ung mand bliver fundet død under mistænkelige omstændigheder. Cilla og Rosie beslutter sig for at undersøge sagen, og sporene fører dem til en liebhavervilla ejet af en stenrig og gådefuld familie.

Hvad skete der den skæbnesvangre, kolde vinteraften? Hvad foregår der bag familiens lukkede døre? Og kan de nå at opklare mysteriet inden jul?

Kolde, hvide vinternætter er tredje, selvstændige del af den hyggelige og romantiske krimiserie om den nysgerrige journalist Cilla Storm.


”Den perfekte blanding af krimi og hyggelig feel good.” – Läsa & Lyssna

”Christoffer Holst er en mester indenfor sin genre … Kolde, hvide vinternætter er spændende og morsom, nervepirrende og hyggelig, og ikke mindst medrivende.” – I Hyllan

Forfatter(e):
Oversætter(e):
Rikke Toft Kleemann
Format:
E-bog, Lydbog
Del:

3

Tid Lydbog:
6 timer 40 min
Sider E-bog:
225
Sprog:
Dansk
Udgivet:
29.11.2021
Forlag Lydbog:
Gyldendal
ISBN Lydbog:
9788702317800
Forlag E-bog:
Gyldendal
ISBN E-bog:
9788702317817

© Gyldendal (Lydbog)

© Gyldendal (E-bog)