Kvinder der mister sig selv

Når kærlighed bliver til en ulykkelig kamp

- Nicole Albæk

5 timer 42 min
237 Sider
bookCoverFor

Om bogen

• Føler du, at du har mistet dig selv i dit forhold?
• Er din længsel efter kærlighed endt med at blive en ulykkelig kamp?
• Savner du svar på, hvorfor du har så svært ved at slippe ham og stå op for dig selv?

Når man gør et andet menneske til sin største kilde for kærlighed, stilles man i en sårbar og afhængig position. Følelsesmæssig afhængighed er en pinefuld tilstand, der medfører smerte, stress og afmagt.

Jagten efter kærlighed og anerkendelse får dig til at ofre egne grænser og værdier. Som følelsesmæssig afhængig er du desværre ofte et match til personer med narcissistiske træk eller andre dysfunktionelle mønstre.

Kvinder der mister sig selv giver dig indblik i hvorfor du ender med at opgive dig selv, og må kæmpe så hårdt for kærligheden.

Bogen udstyrer dig med viden, der fortæller dig hvordan du kan slippe ud af dine hjertesorger, ved hjælp af kærligheden til dig selv.

Du lærer hvad Selvkærlighed er og får vejledning og øvelser i at tage små, trygge skridt til at genvinde din indre ro, og dit selvværd.

Om forfatteren
Nicole Albæk (f. 1971) Uddannet som Coach og Afhængighedsrådgiver med speciale i at hjælpe kvinder, der lider af ulykkelig kærlighed på grund af følelsesmæssig afhængighed.

Hendes personlige rejse har givet hende stor viden og erfaring, samt et dybt ønske om at give sin viden og værktøjer videre til dem, der sidder fast i ødelæggende forhold.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Tid Lydbog:

5 timer 42 min

Sider E-bog:

237

Sprog:

Dansk

Udgivet:

2.5.2023

Forlag Lydbog:

Forfatterskabet.dk

ISBN Lydbog:

9788794289559

Forlag E-bog:

Forfatterskabet.dk

ISBN E-bog:

9788794289009

Hvad andre synes

Anmeldelser af Kvinder der mister sig selv – E-bog, Lydbog

En fantastisk velskrevet bog om afhængighedens indvirkning på menneskets psyke, krop og sind.

Marie

Fantastisk bog.

Charlotte

En af de BEDSTE bøger, som jeg har læst, under temaet: Personlig udvikling. Hele bogen har, givet mig et "aha" oplevelse. Nye indsigter, nye bevidsthed, og erkendelse. Det kunne være super, hvis man også kunne lytte til den.

Agnieszka