Ladyens livvagt

Ladyens livvagt

Om bogen

Lady Gwyn Drake har værnet om sin families ry ved at holde en upassende affære fra sin ungdom skjult. Men da den utilregnelige beundrer pludselig dukker op igen og truer med at afsløre alt, er det Gwyn, der har brug for beskyttelse.

Joshua Wolfe er krigshelt, for hvem livet efter at være vendt hjem fra fronten ikke har været let. At tage til London er det sidste han har lyst til, men det er svært at sige nej til den charmerende Gwyn.

Med Joshua ved sin side vil Gwyn helst glemme fortiden og de tåbelige ungkarle, hun møder i Londons selskabsliv. Men Joshua bliver ikke påvirket af hendes flirten, og afpresningstruslen hænger stadig over hende.

Lady Gwyn må beslutte, hvad der udgør den største trussel: Slynglen, der ønsker at ødelægge hendes liv – eller hendes hjerte, der går sine egne veje og længes efter den ordknappe livvagt.

Ladyens livvagt er anden bog i Duke Dynasty-serien af Sabrina Jeffries, der byder på romantik og familieforviklinger i 1800-tallets England.


”Enhver, der elsker romance, bør absolut læse Sabrina Jeffries!” – Lisa Kleypas

”Jeffries udforsker i Ladyens livvagt skikke og traditioner i Regency Londons tidlige år og væver en fortælling om afpresning, spionage og en sæson debut.” – Library Journal

”Ladyens livvagt er en vidunderlig fortælling om to kyniske hjerter, der bliver bløde nok til at finde kærligheden. Jeg ønskede ikke, at denne bog skulle slutte.” – Romance Junkie

LydbogE-bog

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af Ladyens livvagt