Lev lille embryo
    
Del bogen    
Hvert år fødes omkring 6.000 børn som følge af kunstig befrugtning, og cirka ti procent af alle kommende forældre skal have hjælp til at få børn. Bag dette tal gemmer der sig endnu flere forældre, for hvem drømmen om et barn endnu ikke er gået i opfyldelse. Men hvad sker der med én selv, med ens mand eller partner – og ikke mindst ens forhold – når man går i gang med en behandling for barnløshed, der indebærer undersøgelser på kryds og tværs, hormonbehandlinger, op- og nedture i parforholdet, klinikbesøg, fravær fra job og meget andet.
I denne meget personlige beretning om et langvarigt fertilitetsforløb er du med hele vejen og får indblik i ikke alene de mange forskellige metoder, klinikker og eksperter, som rent praktisk kan hjælpe dig på din egen rejse, men også i alle de følelsesmæssige og fysiske udfordringer, man kommer igennem som kvinde, som par og som partner til en person i fertilitetsbehandling.
Forside: studiogstock / freepik.com N. Frederiksen har som protest mod det tabu, der er omkring ufrivillig barnløshed, valgt at være anonym. I bogen ”Lev lille embryo” fortæller hun hudløst ærligt om sin egen rejse gennem fertilitetsbehandlingen på en både intim, oplysende og ofte humoristisk måde.
Vis mere