Løb som floden

- Shelley Read

Bedømmelse 4.5
9 timer 12 min
319 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Smuk, tragisk, opløftende: Løb som floden er en hjertegribende coming-of-age roman om kvindelig styrke og ukuelighed med USAs grandiose natur som bagtæppe.

1948, Iola, Colorado: En kølig efterårsmorgen er 17-årige Victoria Nash på vej mod landsbyen med sin vakkelvorne trækvogn fyldt med sæsonens sidste ferskner. Da hun nærmer sig et gadehjørne, stopper en gådefuld ung mand med tilsodet ansigt og ravnsorte øjne hende for at spørge om vej. Hun kunne være drejet til venstre eller krydset vejen. Men det gør hun ikke. ”Løb som floden,” hvisker han.

Sådan begynder Shelley Reads opsigtsvækkende debut om en ung kvindes omtumlede tilværelse, fra hun forrådt flygter fra familiens farm op i bjergene og ud i vildmarken, til tragedien indtræffer og hun forsøger at genvinde alt hun har mistet. Løb som floden er en episk fortælling om kærlighed og svigt, moderskab og søsterskab, og i særdeleshed en storslået historisk roman om en enlig kvindes kamp for at forme sin egen vej gennem livet – og finde kærligheden, der hvor man mindst venter det.

Forfatter(e):

Oversætter(e):

Lisbet Kjær Johansen

Format:

E-bog, Lydbog

Tid Lydbog:

9 timer 12 min

Sider E-bog:

319

Sprog:

Dansk

Udgivet:

1.6.2023

Forlag Lydbog:

JP/Politikens Forlag

ISBN Lydbog:

9788740083446

Forlag E-bog:

JP/Politikens Forlag

ISBN E-bog:

9788740083460

Hvad andre synes

Anmeldelser af Løb som floden – E-bog, Lydbog

Rigtig god

Jutta

En bog der stille og roligt griber en. Eeeeelsker den. Tak.

netha

Fantastisk dejlig bog

Hanne

Skøn bog, lidt i stil med Hvor krebsene synger

Nina